Kennismaken

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met de kajaksport in de omgeving van de Biesbosch. Je kunt natuurlijk op eigen houtje aan de slag maar er zijn diverse redenen waarom de zovelen die je zijn voorgegaan hebben gekozen om juist in verenigingsverband de Biesbosch te verkennen. ‘Gezelligheid’ en ‘veiligheid’ zijn hierin wel de meest bepalende. Vergeet niet dat een oversteek op de Amer in de winter met windkracht 5 van een heel andere orde is dan diezelfde oversteek op een zondagse lentedag.

Samen met ervaren kajakkers geef je jezelf de mogelijkheid om op een speelse en lerende manier een mooie ervaring in de Biesbosch op te doen.

Welke mogelijkheden biedt Kanovereniging de Biesbosch Bevers?

  • een keer meevaren

We zijn een laagdrempelige vereniging die je graag laat kennis maken met de veelzijdigheid van onze sport en de Biesbosch. Als je eens wilt varen is het belangrijk om van te voren even contact te zoeken.

Een belletje of mailtje volstaat. Houd er rekening mee dat het varen in de winter en/of zware weersomstandigheden meer risico’s in zich draagt. Van te voren overleggen geeft een veilige voorbereiding. Kajaks en uitrusting zijn aanwezig, daar hoef je je geen zorgen om te maken.

  • lid worden?

Je wordt lid van een actieve kanovereniging, die je voortdurend stimuleert deel te nemen aan de meest uiteenlopende (kano- en/of kajak-)activiteiten. Naast natuurlijk het zelf varen, word je ook op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op kanogebied en wissel je ervaringen en wetenswaardigheden uit met andere leden.

Nieuwe leden die nog geen boot hebben kunnen gebruik maken van enkele clubkajaks.
Zo heb je de tijd om je te oriënteren in het grote aanbod aan soorten kajaks en leer je voor jezelf bepalen aan welke eigenschappen jouw toekomstige kajak moet voldoen.

Ben je al zeker van je zaak of heb je een vraag over het lidmaatschap?
Neem dan  contact met ons op per mail of telefoon.

Andere voordelen van het lidmaatschap zijn:

  • automatisch lid van het Watersportverbond (WSV)
  • je ontvangt het blad Kanosport van het WSV
  • gebruik van clubhuis en kanosteiger
  • gebruik van de kano-opslag

Wat kost het lidmaatschap? *

 

Contributie Biesbosch Bevers    € 30,-

Contributie huisgenoot BBB       € 15,-

Contributie Zeilschool                 € 70,-

Contributie WSV                           € 29,55

Contributie huisgenoot WSV     € 12,15

Contributie jeugdlid WSV           € 12,15

Liggeld kajak                                  € 47,-

Liggeld canadees                          € 57,-

*    contributie 2024